AFinLAn vuotuinen syyssymposium Tampereella 9.–11.11.2023

Tampere
Frans Leivo / Unsplash
Tampere

Tervetuloa Suomen soveltavan kielitieteen yhdistyksen AFinLAn vuotuiseen syyssymposiumiin Tampereelle 9.–11.11.2023! Symposium kokoaa soveltavan kielitieteen tutkijat ja muut aiheesta kiinnostuneet yhteen pohtimaan kielitieteen teemoja luovasti, laaja-alaisesti ja monipuolisesti niin teorian kuin käytännönkin kannalta. Symposiumin teema ”Tutkimuksellisia siltoja rakentamassa” kannustaa tarkastelemaan uudenlaisia yhteyksiä esimerkiksi eri tutkimusmenetelmien, aineistotyyppien, teoriasuuntausten, paradigmojen, kielikäsitysten tai tieteenalojen välillä. 

Kutsumme kielentutkijoita ja muita näistä aiheista kiinnostuneita tarjoamaan esityksiä symposiumiin. Myös muut kuin teemaan liittyvät soveltavan kielentutkimuksen aiheet ovat tervetulleita.

Tärkeät päivämäärät

  • Esitelmä- ja työpajatiivistelmien lähetys viimeistään 14.8.2023  
  • Ilmoitus esitelmien ja työpajojen hyväksymisestä 13.9.2023  
  • Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä 10.10.2023  

Symposium alkaa torstaina 9.11. klo 12 ja päättyy lauantaina 11.11. klo 15. Tarkempi ohjelma julkaistaan tällä sivustolla events.tuni.fi/afinla-2023/fi/etusivu/ lähempänä tapahtumaa.

Tervetuloa Tampereelle!  

Järjestelytoimikunta: Marja Kivilehto (puheenjohtaja), Raisa Harju-Autti, Tuija Kinnunen, Laura Lahti, Taina Pitkänen, Eliisa Pitkäsalo, Miia Santalahti, Maija Surakka, Maija Tervola ja Johanna Vaattovaara.    

Voit lähettää sähköpostia järjestäjille osoitteeseen