DISEA-teemaverkoston tutkimusseminaari

Zoom
Compare Fibre / Unsplash

AFinLAn teemaverkosto DISEA järjestää etänä järjestettävän tutkimusseminaarin.

Mitä: Tutkimusseminaari väitöskirjatutkijoille etänä (Zoomin välityksellä)

Tavoite: Tarjota väitöskirjatutkijoille matalan kynnyksen alusta esitellä ja keskustella työn alla olevasta tutkimuksestaan sekä korkeatasoista sisältöä.

Milloin: 29.4.2022 (HUOM! Seminaarin päivämäärä on muuttunut), klo 10:00–16:15

Kohderyhmä:

  • Esitelmöijät: Väitöskirjatutkijat, jotka hyödyntävät tutkimuksessaan teoreettisena suuntauksina Bakhtinin dialogismia, sosiokulttuurista/kulttuurihistoriallista teoriaa ja/tai ekologista viitekehystä (tai muuta vastaavaa teoreettista näkökulmaa) ja keskittyvät kielen oppimisen, opettamisen ja arvioinnin tutkimukseen.
  • Yleisö: Tutkijat, opettajat tai muut kielen oppimisen, opettamisen ja arvioinnin tutkimuksesta kiinnostuneet.

Professori Matthew E. Poehner, Pennsylvania State University, USA, pitää keynote puheen seminaaripäivän lopussa 15:00–16:00.

Ilmoittautuminen: (esitelmöijäksi tai yleisöksi) 4.4.2022 asti: https://link.webropolsurveys.com/S/FF4C3F2686F1B556

Ohjeet esitelmöijille: Esitelmäsi ja abstraktisi voi olla suomeksi tai englanniksi. Esitelmäsi voi keskittyä mihin tahansa aiheeseen jota työstät tällä hetkellä (eli työn alla olevaan tutkimukseen): työn alla olevaan tutkimusartikkeliin, analyysiin, haastavaan aiheeseen jonka kanssa kamppailet ja johon haluaisit tutkimusyhteisön palautetta. Esitelmät valmiista tutkimuksesta ovat myös tervetulleita, mutta työn alla olevat tutkimusraportit ovat seminaarin painopisteenä.

Jokaisella esitelmöijällä on 40 minuuttia aikaa, josta vähintään puolet varataan keskustelulle.

Seminaarissa on tilaa kolmelle esitelmöijälle. Jos hakijoita on enemmän, arvioimme abstraktit tiettyjen kriteerien mukaan.

Lähetäthän kutsun eteenpäin tapahtumasta mahdollisesti kiinnostuneille tutkijoille. Otathan yhteyttä jos jotain jäi epäselväksi.

Hanna Lämsä-Schmidt:      

Dmitri Leontjev: